Bani de pe mapamond 34

Azi 28.05.2013 am cumparat nr.34 al revistei bani de pe mapamond cu moneda de 10 haleri 2002 CZH si bancnota de 5 seni 1964 INDONEZIA.

10 halei

10 seni 1964

18 thoughts on “Bani de pe mapamond 34

 1. Nici nu stiam de aceasta revista pana sa vad postul tau :) Mersi, o sa ma uit si eu la chioscurile de ziare din zona mea 😀

  • E interesanta revista in sine? Ce e in ea?

   PS : Cu concursul .. da, le-am trimis pe toate de saptamana trecuta.

   • Pai apare saptamanal, costa 13 lei (e mai scumpa revista decat piesele). Intr-un nr. gasim 2 monede iar intr-alt nr. o moneda si o bancnota plus articole despre istoria monedei si bancnotei sau ghidul colectionarului.

 2. E posibil ca articolele din revista asta sa fie preluate din colectionarul roman, nu am revistele pentru a le compara dar eu asa cred.

  • Uite aici versiunea online a revistei transylvanian-numismatics.com/phpBB/viewforum.php?f=10&sid=7b920170332a9fcb5659065e0a4f60f5

 3. Am fost azi la posta sa vad daca a sosit coletul dar nu era. Daca nici maine nu vine inseamna ca nu-l mai primesc :(

  • Ca scrisoare ar trebui sa vina, nu ca si colet. Daca luni nu a ajuns o sa trimit ca si colet (mai am eurocenti si cred ca si o alta moneda din Lesotho).

 4. Gata am ridicat scrisoarea. Daca imi spuneati ca ati trimis ca scrisoare nu va mai stresam. Va multumesc si astept si alte concursuri.

  • Phew .. am crezut ca nu mai ajunge (la ultimul concurs au fost cateva care s-au “pierdut” undeva intre Dublin si Romania). La concursul acesta unele le-am trimis ca si colet, altele ca si plicuri simple, depinde de valoarea sau greutatea plicurilor (ex : moneda romana).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *